Gackowska Dietetyk > Polityka prywatności

Poniższa Polityka Prywatności opisuje kwestie związane z korzystaniem z serwisu internetowego gackowskadietetyk.pl, zwanego dalej “serwisem”.

Pliki Cookies – dotyczy wszystkich osób korzystających z serwisu.

Dla Państwa wygody serwis gackowskadietetyk.pl używa plików cookies i podobnych technologii m.in. po to, by dostosować serwis do potrzeb użytkowników i w celach statystycznych.

Czym są pliki „cookies”?

Poprzez pliki „cookies” należy rozumieć dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. „Cookies” zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

Do czego używamy plików „cookies”?

Pliki „cookies” używane są w celu dostosowania zawartości stron internetowych do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych. Używane są również w celu tworzenia anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają zrozumieć w jaki sposób użytkownik korzysta ze stron internetowych co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości, z wyłączeniem personalnej identyfikacji użytkownika.

Jakich plików „cookies” używamy?

Stosowane są, co do zasady, dwa rodzaje plików „cookies” – „sesyjne” oraz „stałe”. Pierwsze z nich są plikami tymczasowymi, które pozostają na urządzeniu użytkownika, aż do wylogowania ze strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki pozostają na urządzeniu użytkownika przez czas określony w parametrach plików „cookies” albo do momentu ich ręcznego usunięcia przez użytkownika.

Pliki „cookies” wykorzystywane przez partnerów operatora strony internetowej, w tym w szczególności użytkowników strony internetowej, podlegają ich własnej polityce prywatności.

Dane osobowe

Dotyczy wyłącznie osób kontaktujących się z Centrum Dietetyki Funkcjonalnej, w tym poprzez Formularz Kontaktowy.

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest:
    Monika Gackowska-Lisińska prowadząca działalność gospodarczą pod nazwą
    Centrum Dietetyki Funkcjonalnej
    ul. Gawronia 50, 85-430 Bydgoszcz
  2. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez Administratora wyłącznie w celu przekazania informacji niezbędnych do zawarcia umowy o świadczenie usługi konsultacji dietetycznej. Dane, które przetwarzamy w tym celu to imię, nazwisko, adres poczty elektronicznej oraz numer telefonu.
  3. Gwarantujemy spełnienie wszystkich Państwa praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych, tj. prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (tj.:po 25 maja 2018 r. – Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  4. Podanie danych jest dobrowolne.
  5. Udostępnione przez Państwa dane nie będą przekazywane podmiotom trzecim.
  6. Udostępnione przez Państwa  dane nie będą podlegały profilowaniu.
  7. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.
  8. Państwa dane będą usuwane po roku od ostatniego kontaktu (o ile nie zostanie zawarta umowa o świadczenie usług).
  9. Administrator serwisu dołożył należytej staranności w celu odpowiedniego zabezpieczenia przekazanych danych osobowych, a w szczególności przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym.
  10. Wszelkie wnioski i pytania w temacie przetwarzania danych osobowych należy kierować pod adres poczty elektronicznej: ado@gackowskadietetyk.pl
monikagackowska.dietetyk
2482
 Photos
1813
 Followers
1985
 Following
Strach, przerażenie czy radość? Zdecydowanie pełnia szczęścia. Czekamy na koniec lipca 😍

#polishboy#polishgirl#instababy#pregnancy#ciaza#oczekiwanie#baby#W najnowszym numerze @food_forum luty - marzec znaleźć można moją recenzję książki Ciągły rozwój i nauka w dynamicznie rozwijającej się dziedzinie jaką jest dietetyka to podstawa holistycznego spojrzenia na nasz organizm!
----------------------------------------------------
W minioną niedzielę miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach w Bydgoszczy prowadzonych przez Justynę Posłuszną (Take it healhy - dietetyka i znaczenie więcej) Mój ulubiony cytat:
?
Monika Gackowska - ZnanyLekarz.pl